Кралското семейство ще се сблъска с нова атака под формата на мемоарна книга на Меган Маркъл, съобщи „Дейли Мейл”.

След като двойката Меган и Хари отправи взривоопасни твърдения в неотдавнашния си сериал по Netflix, новата автобиография на принц Хари "Spare" се очаква да предизвика още повече полемики.

Обвиненията в сериала в расизъм и несправедливо отношение към Меган накараха кралското семейство да изпадне в криза, а ситуацията изглежда, че ще се влоши с публикуването на книгата на Хари след девет дни.

Сега обаче се появи информация, че Меган ще издаде свои собствени мемоари. Според един от източниците, херцогинята на Съсекс „обмисля да разкаже напълно откровено за престоя си в кралското семейство”.

Съобщава се, че през 2021 г. двойката е подписала договор с издателство Penguin Random House за издаване на четири книги. Твърди се също, че принц Хари е получил аванс от 20 млн. долара за книгата „Spare”.

Меган вече издаде детската си книга „The Bench” със същото издателство и се говори, че двойката работи по уелнес книга. Сега се смята, че мистериозната четвърта книга ще бъде автобиографията на Меган.

Един мемоарен бестселър би поставил Меган в добре отработената американска политическа традиция, на фона на многото спекулации, че тя може да има амбиции за изборна длъжност, като се имат предвид откровените ѝ възгледи за правата на жените и други въпроси.

Холивудски агент заяви пред The Mail on Sunday: „Честно казано, бих се изненадал, ако Меган не публикува собствената си история. Очевидно е, че принц Хари има шанс да разкаже своята, но нейната е също толкова завладяваща. Колко актриси се омъжват за принц?”

 
БГНЕС