/ Gulliver/Getty Images
Сър Елтън Джон предоставя постоянна подкрепа на херцога и херцогинята на Съсекс, служейки като тяхна опора, докато те се опитват да преразгледат ролята си в британското кралско семейство.

Известният английски певец и автор на песни сър Елтън Джон очевидно е оказал подкрепа на принц Хари и Меган Маркъл, докато двойката се опитва да се откаже от ролята си в Британската монархия, съобщава Daily Star.

И Доналд Тръмп натъжен от Мегзит: Това не трябваше да се случва на кралицата

Според вестника, двойката явно е казала на сър Елтън за плановете си още преди да са уведомили кралицата, докато приближен на Хари и Меган твърди, че певецът говори с тях "всеки ден" и на практика е "вдъхновение, почти" майчинска "фигура " за двамата.

"Те взеха решението си сами, но той е рамо, на което да се облегнат и слушат, докато те говорят за своите планове", обясни източникът на вестника. „Той е постоянна опора, особено на Меган и е много загрижен и за двамата“.

Меган Маркъл ще озвучава анимационни филми

Източник, близък до певеца, също каза, че сър Елтън е бил "опората" на Хари и Меган и че той "никога няма да им каже какво да правят, той са ги слушал и подкрепял".

Вестникът също така посочва, че сър Елтън Джон е бил "приятел" на покойната майка на Хари, принцеса Даяна и че херцогът и херцогинята на Съсекс разговарят с него "всеки ден от месеци".

Бягство от двореца - бъдещите творчески планове на Хари и Меган


Това разкритие идва, в момент, в който кралица Елизабет свика среща на семейството, която ще се проведе на 13 януари в имението Сандрингам. На нея нейно величество, принц Чарлз, принц Уилям и принц Хари (очаква се Меган Маркъл да се присъедини към събирането чрез конферентен разговор , "ако разликата във времето позволява") ще обсъдят създалата се ситуация. 
БГНЕС