Предложиха 1 млн. долара на Мис Колумбия за порно филм
Предложиха 1 млн. долара на Мис Колумбия за порно филм / снимка: Guliver/Getty Images

"Мис Колумбия" Ариадна Гутиерез, която е носила титлата "Мис Вселена" най-кратко в историята на конкурса, е получила необичайно предложение.

Съоснователят на компанията за порно филми "Вивид ентъртейнмънт" Стив Хирш е предложил на красавицата 1 млн. долара, ако се съгласи да участва в техен филм, съобщава сайтът TMZ.

Нелеп гаф: Сложиха короната на грешната „Мис Вселена“ (ВИДЕО)

Все още не е ясен отговорът на Ариадна Гутиерез, която стана известна, след като на финала на конкурса по-рано тази седмица нейното име беше сбъркано с това на победителката от Филипините Пия Алонсо Вурцбах. Първоначално за победителка беше коронована Ариадна, но минута по-късно водещият на церемонията обяви грешката.

В писмо до колумбийката Хирш й предлага роля във филм за възрастни, което според него ще й гарантира и по-нататъшна слава.

Предложиха 1 млн долара на "Мис Колумбия" за порно филм
netinfo

"Порнокасетите на известни личности, които сме разпространявали дадоха тласък на кариерите на звезди като Ким Кардашиян, Кендра Уилкинсън, Памела Андерсън и много други", се казва в текста.

Ариадна ще може да се радва на редица привилегии, ако се съгласи на предложението. Тя сама ще може да избере своя партньор, видя секс, който ще прави, както и броят на филми, в които ще участва.



Източник: БГНЕС