Алисън Портър
Алисън Портър / Gettyimages
Помните ли чаровното момиченце с прекрасната коса от „Къдравата Сю“? И ако за миг сте се зачудили кой е този филм, това беше една от любимите ленти на децата през 90-те, която разказваше за малко и сладко дете с баща бездомник, които срещнаха богата и мила дама, която зае мястото на майката в семейството.

11 деца актьори, които пораснаха твърде бързо

Днес малката актриса се е превърнала в красива жена.

Алисън Портър
Gettyimages

Алисън Портър пробива в киното през 1991 г. именно с главната роля в „Къдравата Сю“. През годините преживя възходи и падения – няколко изяви във филми, проблеми с алкохола, участие в риалити предаване, издаде музикални албуми и има две деца, с което днес се гордее.

Помните ли дъщеричката на Рейчъл и Рос от „Приятели“? Вижте как изглежда днес (СНИМКИ)

Алисън Портър
Gettyimages

Красивата брюнетка е родена в артистично семейство – баща й е музикант, а майка й е танцьорка. И макар още като дете да трупа слава с актьорския си талант, в училище откриват друга нейна ярка дарба – пеенето. Именно върху музиката се съсредоточава Алисън и дори печели музикално риалити.

Алисън Портър
Gettyimages

В началото журито на предаването не я познали, но след изпълнението й тя им разкрила коя е. По-късно Алисън призна в ефир за свой порок. „Преминах през много тежък период от живота ми. Имах проблеми с алкохола. Трезвена съм от почти 8 години. Влюбих се, имам деца. Фокусирах се върху това да бъда добра майка“, разкри тя.

Как изглеждат днес децата от култовите филми на ужасите? (СНИМКИ)

Алисън Портър
Gettyimages

Брюнетката е омъжена от 10 март 2012 година и има две деца – син Мейсън и дъщеря Ария. През 2017 г. обаче се раздели със съпруга си, но публично обяви, че остават приятели.

Алисън Портър
Gettyimages


За още любопитни новини харесайте страницата ни във Facebook тук