Броени часове, след като спечели седмия сезон на шоуто за преобразявания "Като две капки вода", Стефан Илчев гостува в студиото на „Здравей, България“, за да сподели емоциите си от най-сладката победа.

„Впуснах се в това приключение, за да покажа, че има още една страна на моя талант“, сподели певецът.

„Когато на сцената останахме двамата с Мария, започнах да си подготвям на ум честитките за нея. Изобщо не очаквах да спечеля“, каза още Стефан.

Стефан Илчев е победителят в седми сезон на „Като две капки вода“ (СНИМКИ/ВИДЕО)

За скромността като ключов елемент от победата

Скромността е част от моето възпитание. Случаен успех със сигурност има, но обикновено той е със срок на годност. Винаги се старая да науча перфектно текстовете на песните, които изпълнявам, за да мога да си освободя допълнително време да изучавам жестовете на образа“, каза Илчев.

Стефан Илчев – новата любима звезда на България пред Мариян Станков – Мон Дьо (ВИДЕО)

Той завършва "Оперно пеене", но единствените му изяви на такава сцена са били преди години в Македонската национална опера. Стефан споделя, че се надява някой ден отново да възможност да пее опера.

Финал на „Като две капки вода“: Стефан Илчев спечели сърцата на зрителите (СНИМКИ)

До кого се е допитвал най-много за изявите си, кой образ е искал да му се падне, но не е имал този късмет, с кого е завързал най-близко приятелство в шоуто и какви са бъдещите му творчески изяви, гледайте във видеото на „Здравей, България“.