Певецът разказа за участието си в шоуто за преобразявания в „На кафе”
„Много съм доволен от образите, които ми се падат и от всичко, което се случва в „Като две капки вода”, разкри Стефан Илчев в „На кафе”. Певецът сподели, че според него не е направил „най-доброто изпълнение на Бритни Спиърс”, но въпреки неговата самокритичност, превъплъщението му беше оценено високо от публиката и му донесе първа победа в шоуто.

Стефан Илчев: Чувствам се свободен на сцената на „Като две капки вода“ (ВИДЕО)

„Много ми харесва Тита в „Като две капки вода”. Коренно е различна от това, което прави като собствен стил и песни. Страшно добро момиче е и невероятна компания”, разказа Стефан Илчев.

„Нямам търпение да се превъплътя в Бон Джови. Най-накрая ми се падна нещо рокаджийско и по-мъжко. Той е труден образ, но няма лесно превъплъщение”, сподели певецът.

Световни звезди завладяха сцената на „Като две капки вода“ (СНИМКИ)

В понеделник
в „Като две капки вода” Дичо ще запее за първи път оперна музика с Андреа Бочели, а Петя Буюклиева ще опита фолклорните висини с Валя Балканска. Папи Ханс ще бъде световната звезда Тейлър Суифт, а Тита ще трябва да се справи с Краля на попфолка – Азис. Мария Илиева ще провокира публиката с Веско Маринов, а Деси Добрева ще замени диското с Rammstein. Милко Калайджиев ще трябва да вземе ценни съвети от Papi Hans, за да се справи с неговия образ и песента „Суперпалав“. Победителят за вечерта Стефан Илчев получи образа на вокала на култовата група Bon Jovi.

Какво още разказа Стефан Илчев за участието си в шоуто за преобразявания и за живота си извън него, гледайте във видеото от „На кафе”.Не пропускайте „Като две капки вода“ в понеделник вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата на предаването , официалния Instagram  и сайта на шоуто за актуални новини. За повече видео материали следете канала на „Като две капки вода” във Vbox7.com, а целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY