Да се впуснеш в приключение от ранга на "Игри на волята" се изисква смелост, но и подкрепа от страна на най-близките хора. Защото едно такова участие означава потенциално да те няма 3 месеца. 

Е, някои от участниците в настоящия сезон със сигурност са получили такава подкрепа и то в лицето на своите най-близки хора - половинките им, пише каналът  "Опасни връзки" във vbox7. Кои са силните хора, застанали до състезателите този сезон? Ето кои са те:

Красима

Риалити звездата често публикува снимки с приятеля си, с когото са заедно от близо до година. Според писания на родни таблоиди той се казва Александър, макар че Красима не го отбелязва по снимките. Тя често публикува общи снимки с него, на които двамата са с еднакви дрехи, а от усмивките им можем да съдим, че раздялата за снимките на "Игри на волята" не е повлияла по негативен начин на връзката им.
 

Рабухчиев

За Рабухчиев факторът "половинка" може би не е бил така ясно изразен, когато е обмислял дали да се впусне в приключението. Просто защото Катя, жената до него, с която са дори сгодени, не живее от 10 месеца в страната. Въпреки това обаче Горилата заяви в подкаст, че откакто са разделени от хиляди километри, отношенията между тях не са се променили към по-лошо, а напротив - към по-добро. Просто защото самите разговори са станали по-дълбоки и смислени.
 

Милена

Приключенката влиза в шоуто като обвързана и към ден днешен това все още е така. Мъжът до нея се казва Ивайло, като дори наскоро имаше рожден ден." Животът е като море, изпълнено с приливи и отливи, така че нека на този рожден ден да хванеш лодката на късмета и щастието", пише му тя под снимката по-горе, а той ѝ отговаря: "Обичам те, бебка".
 

Калоян

Е, тук историята не се развива по мед и масло, като тези по-горе, но всичко е добре, щом завършва добре. Приятелката на Калоян е против влизането му в шоуто и това става повод двамата да се разделят. Но нали знаете, когато двама души са един за друг, съдбата намира сама начин. Та Калоян и Щефи отново са заедно.
 

Борис

Когато с половинката ти сте на една вълна във всичко, дори компромисите не се възприемат като такива. Жената до Борис се казва Елина и е също толкова спортна натура, колкото и той. В профила ѝ в Instagram виждаме снимки от какви ли не зали и тренировки. И кой знае, може би пък някой ден и ще видим Елина в някой от следващите сезони на "Игри на волята".