Плодовете и зеленчуците правят мъжете по-атрактивни за жените
Плодовете и зеленчуците правят мъжете по-атрактивни за жените / ThinkStock/Getty Images

Мъжете, които ядат големи количества плодове и зеленчуци, излъчват най-атрактивна за дамите миризма с флорални и сладки нотки, съобщи в. "Дейли мейл", позовавайки се на проучване на Технологическия университет в Компиен, Франция.

Добре миришат и почитателите на месото и яйцата.

Мъжете, които осигуряват най-качествен оргазъм на дамите

Секрецията на потните жлези сама по себе си няма мирис, но когато се слее с кожна бактерия, започва да излъчва неприятна миризма. Учените от Университета в Компиен са разработили изкуствени антитела, които се свързват с химикалите в потта и предотвратяват отблъскващия им дъх.

Според изследване на университета "Маккуори" в Сидни, мирисът на мъжкото тяло подава сигнална информация за здравословното му състояние на жените.

Ето защо жените правят мъжа по-привлекателен

Учените помолили 9 жени да подушат потта на 43-ма мъже. Дамите посочили потта с най-високо ниво на каротиноиди за най-благоприятно ухаеща - с плодов, сладък оттенък.

Каротиноидите са натурални пигменти, които се съдържат в много плодове и зеленчуци.

Господата, които биха желали да бъдат по-привлекателни за противоположния пол, трябва да се въздържат от консумирането на въглехидрати и да заложат на месото и зеленчуците, съветват учените, цитирани от БТА.

И още за мъжете и жените:

10 неща, с които мъжете вбесяват жените

Мъжката прическа, която отблъсква жените

Мъжкото качество, което жените ценят най-много

Идеалният мъж през различните периоди от живота на жените

Най-желаните за сексуални приключения мъже