Никола Саркози и Карла Бруни
Никола Саркози и Карла Бруни / Gulliver/Getty Images
Списание „Пари мач” се защити от обвиненията, че е ретуширало снимка на корицата си, на която бившият френски президент Никола Саркози е по-висок от съпругата си Карли Бруни, съобщиха Франс прес и ДПА.

2015: Осмяха Никола Саркози за снимка, на която изглежда по-висок от жена си
"Снимката не е ретуширана, за да може Никола Саркози да изглежда по-висок от Карла Бруни на корицата на "Пари мач" тази седмица", се казва в качено в интернет комюнике на списанието.
 
Снимката предизвика забавни и подигравателни коментари в социалните мрежи. "Някои сметнаха за учудващо да видят, че Никола Саркози е по-висок от Карла Бруни", се допълва в комюникето. "Пари мач" поясни, че по време на фотосеанса в края на юни двойката е била заснета на различни места в дома й в Париж, включително на външни стълби.

Многото лица на Карла Бруни: Певица, модел и първа дама (СНИМКИ)

На избраната за корицата снимка Саркози е застанал едно стъпало по-високо в сравнение със съпругата си, уточнява списанието.

Бившият френски президент Никола Саркози стана за смях в социалните мрежи и през 2015 г. със снимка от плажа, на която изглеждаше по-висок от стройната си съпруга Карла Бруни. Снимката отново бе публикувана на корицата на сп. „Пари мач”.
Тогава се заговори, че не за пръв път Саркози привлича внимание с опитите си да скрие, че е висок само 1,65 м. Той наемал ниски хора, които да го заобикалят, а снимка със световни лидери пък го показа да стои на пръсти.

Бившият френски президент неотдавна публикува биографична книга, озаглавена "Страсти". В нея той описва политическата си кариера и личния си живот, по-специално срещата си с Карла Бруни. Никола Саркози отбелязва, че за него тази среща е най-важната в живота му.

И още:

Голи снимки на Карла Бруни върху пазарски торбички

Бившата първа дама на Франция: Ако моят човек ме мами, ще го убия

Най-прочутите първи дами, които ще се помнят дълго (СНИМКИ)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА