/ Gettyimages
Излезе новият албум на Карла Бруни "French Songs" и по този повод бившата първа дама на Франция застана пред микрофона на Europe 1.

Най-прочутите първи дами, които ще се помнят дълго (СНИМКИ)

Карла Бруни обясни, че не понася и не би толерирала изневяра от страна на нейния съпруг, бившия президент на Франция Никола Саркози. "Ако например моят човек ме мами, ще го убия". Очевидно с това изказване френският политик вече е предупреден, така че нека да внимава, коментират от списание ELLE.

Карла Бруни-Саркози стана лице на Булгари

Не за първи път Карла Бруни се изказва остро спрямо изневеряващите. През юни 2016 г. в интервю за списанието Карла Бруни казва: "Ще приема много лошо, то е ясно, ако разбера, че мъжът ми ми изневерява. Мога да стигна до крайни действия, като например да му прережа гърлото или да му отрежа ушите докато спи". Очевидно е обаче, че любовта между нея и Никола Саркози десет години след запознанството им продължава да е безоблачна.

Карла Бруни към Мик Джагър: Ще бъда твоя любовница завинаги

"С мъжа ми открих нещо, което не вярвах, че някога ще изживея, беше истински гръм от ясно небе, като в любовните романи", обяснява Карла Бруни. Преди няколко седмици пред "DailyBeast" тя уточнява: "Преди никога не се бях омъжвала, защото не обичам да лъжа. Бракът е ясен договор, той включва вярност, да бъдеш до любимия в истински трудните моменти на живота. Това е истински ангажимент".
БГНЕС