Карла Бруни към Мик Джагър: Ще бъда твоя любовница завинаги
Карла Бруни към Мик Джагър: Ще бъда твоя любовница завинаги / снимка: БГНЕС, архив

Карла Бруни написала преди време кодирано съобщение до Мик Джагър, в което се казва: "Ще бъда твоя любовница завинаги".

Нова книга разкрива как тя избягала в Тайланд с фронтмена на "Ролинг Стоунс", малко след като приятелката му Джери Хол родила третото им дете през 1992 г. Докато двамата били на остров Пукет, Бруни се обадила на приятели и казала, че 48-годишния по онова време Джагър "бил невероятен в леглото". "Той е прекрасен любовник за човек на възраст", споделила Карла.

Разкритието е направено в новата книга "Мик: Дивият живот и лудият гений на Джагър", публикувана във Франция от разследващия журналист Кристофър Андерсън. В нея се твърди, че Хол засякла съобщение на Бруни до Джагър, което било написано на обратно. След като го погледнала в огледало, тя прочела думите: "Ще бъда твоя любовница завинаги".

"Аз почти получих нервен срив...Изплаках всичките си сълзи, когато Мик замина с Карла Бруни", заявила по-късно Хол. Скандалните разкрития за любовния живот на Бруни не свършват до тук. След време тя преследвала нюйоркския магнат Доналд Тръмп, като му казала, че ще скъса с Джагър, ако той изостави годеницата си Марла Мейпълс, предава БГНЕС.

"Тя се опитваше да ме накара да оставя Марла, нещо, което аз така или иначе обмислях, и използваше всички налични психологически трикове. В крайна сметка Карла се превърна в жена, която е много трудно дори да харесваш", споделил Тръмп.

Разкритията идват във възможно най-неподходящ момент за Бруни, която опитва да играе ролята на предана съпруга и майка с първия си съпруг, бившия френски президент Никола Саркози.