Какъв по-хубав начин да отбележиш годишнината си от сватбата от това да публикуваш първите снимки на детето си онлайн? Именно това направи Ники Минаж, която наскоро стана майка за първи път. "Честита годишнина, моя любов", написа тя под снимката на мъничкото краче на сина ѝ.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Anniversary, my love ♥️

A post shared by Barbie (@nickiminaj) on


Ники Минаж оповести, че е станала майка, на 15 октомври. Тогава тя публикува поздравителни картички от световни знаменитости, които са и нейни приятели. Става въпрос за Бионсе, Ким Кардашиян и световни дизайнери. Всъщност голямата новина от въпросните картички е, че бебето е момче, тъй като за раждането разбрахме още в началото на месеца. Вижте още в канала "Celebrity Box" във vbox7:

Слухове за бременността на Ники Минаж витаеха през цялата година. Тя засили спекулациите през май, като заяви, че се изкушава от някои храни и ѝ се гади от други. 37-годишната изпълнителка ги потвърди, след като в Instagram профила ѝ се появиха снимки от професионална фотосесия от бременността ѝ. А те бяха напълно в неин стил.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbie (@nickiminaj) on


Така остана изпълнителката да разкрие единствено името на сина си. Негов баща е Кенет Пери, с когото са заедно от ноември 2018 г. Сватбата, както писахме и по-горе, беше през миналия ноември. Именно тогава тя обяви, че се оттегля от музиката и шоубизнеса, за да се съсредоточи върху семейството си.

"Мисля, че най-после имам това, за което винаги съм мечтала - щастие! Толкова е трудно да си намериш свое щастливо място. Сега, след като вече го имам, няма да правя компромиси с никого и нищо", сподели преди време в радио интервю Ники Минаж.