Една от любимите ни звездни двойки у нас съвсем скоро ще имат свой наследник. Става въпрос за Наум Шопов и Теа Минкова.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Safe zone

A post shared by Tea (@teaminkova) on


Двамата са в трескаво очакване на момиченце, а от последното видео във влога им става ясно, че всичко за появата ѝ е подготвено и купено.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

От скоро и двамата с Теа започнахме да се интересуваме от темата за съхранение на стволови клетки, защото ние сме решили да съхраним такива на нашето бебче. Осъзнахме колко много неясноти има по въпроса и решихме да отговорим на вашите въпроси по темата. Ако имате такива, споделете ги в коментар и ние с удоволствие ще отговорим във видео в @youtube Photo by @anastasia_simeonova_photo 📸

A post shared by Д-р Наум Шопов (@shopov) on


Явно покрай наближаващия термин на Теа бъдещите родители са обърнали поглед към своето собствено детство, защото в профилите на двамата се появиха техни снимки като дечица. Вижте в канала "Опасни връзки" vbox7:

Да започнем с дамата.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🤔 коя съм аз - ляво или дясно? 😊♥️ @aqminkova

A post shared by Tea (@teaminkova) on


Въпросът под снимката е кое от двете момиченца е Теа. Той, както се вижда, е подвеждащ, тъй като Теа има сестра близначка - Ая.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Twinning 🤞🏽

A post shared by Tea (@teaminkova) on


Последователите на Теа са разколебани, като в коментарите четем дори предположението на братовчеда ѝ, което е грешно! Накрая става ясно, че Теа е момиченцето от дясно.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Best friends ✨

A post shared by Tea (@teaminkova) on


Снимката в профила на Наум не е чак такава мистерия, но той така или иначе няма брат близнак. "Познайте с кой съм на тази снимка", пише влогърът, като дава и жокер - момчето му е роднина и играе в Сатиричния театър.
 
Отговорът не е кой знае каква загадка, тъй като става въпрос за Асен Мутафчиев - първи братовчед на Наум.