Наоми Кембъл се съблече за реклама на бельо (СНИМКИ)
Наоми Кембъл се съблече за реклама на бельо (СНИМКИ) / Guliver/Getty Images

Британският супермодел Наоми Кембъл участва в рекламната кампания на италианския производител на бельо Yamamay, съобщи в. "Уиминс уеър дейли". Лимитираната колекция е наречена IamNaomiCampbell.

Джесика Алба показа ослепителна фигура по бански (СНИМКИ)

В нея са представени седем модела сутиени, а също бодита, халати в черно и виолетово. Цената им варира от 32 до 65 долара.

В рамките на кампанията Кембъл засне фтосесия, която подготви световноизвестният британски фотограф Марио Тестино. Той е работил за списания като Vogue и Vanity Fair, снимал е звезди от шоубизнеса като Мадона и Лейди Гага.

Марио Тестино, любимият фотограф на покойната принцеса Даяна, направи официалните снимки от кръщенето на британската принцеса Шарлот.

Пипа Мидълтън показа секси тяло на Карибите (СНИМКА)

Негово дело са и официалните снимки, заснети по повод втория рожден ден на малкия принц Джордж, които бяха разпространени от двореца Кенсингтън.

Кембъл започва да дефилира на модния подиум от 15-годишна. Тя е първият чернокож модел, който се появява на кориците на Vogue и Time. В началото на 90-те години на миналия век Кембъл е в петицата на най-търсените модели в света, припомня БТА.