„Таймс скуеър“ в Ню Йорк
„Таймс скуеър“ в Ню Йорк / ThinkStock/Getty Images
Опит за романтично предложение за брак стана сензация в социалните мрежи, след като развълнуваният мъж изпусна годежния пръстен пръстена през решетка на канализацията, докато правеше предложение на приятелката си на "Таймс скуеър".
 
Злощастният инцидент е запечатан от охранителни камери. На кадрите се вижда как мъжът непохватно държи пръстена, а след това ляга на земята и започва да наднича през решетката.
След като видели видеото от полицията в Ню Йорк решили да извадят годежния пръстен, да го почистят и да издирят собствениците му. "Тя каза "Да", но той беше толкова развълнуван, че изпусна пръстена", написа полицията в Twitter.
"Служителите ни извадиха пръстена и биха искали да го върнат на щастливата двойка. Ще ни помогнете ли да ги открием?", апелираха от профила на полицейското управление униформените.

Историята, разбира се, има щастлив край. Двамата влюбени се оказаха англичаните Джон Донован и Даниела Антъни. Те написаха в Twitter, че са щастливците, на които е било върнато бижуто, и изказаха своето възхищение от работата на полицията в Ню Йорк.
Повече от 350 000 души посещават "Таймс скуеър" в Манхатън всеки ден. Затова го наричат Световен кръстопът.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА