Мъж подари на годежен пръстен с инкрустиран негов мъдрец в бижуто
Мъж подари на годежен пръстен с инкрустиран негов мъдрец в бижуто / ThinkStock/Getty Images

Калифорниецът Лукас Ънгър подари на любимата си Карли Лайфкис годежен пръстен, в който беше инкрустиран изваден негов мъдрец, съобщава в. „Метро”.
Бъдещата булка написа в страничката си във Facebook, че оценила по достойнство бижуто. Там четем: „За мен мъдрецът на Лукас значи много повече, отколкото някакъв си диамант”.

Карли получила нетрадиционния годежен пръстен в нощта на Хелоуин. Двамата се запознали на музикален фестивал в Канада по-рано тази година. Карли и Лукас били нетрадиционна двойка и държали да си останат такава.

Самата годеница дала одобрението си за изготвянето на пръстена по поръчка. Карли смята, че диамантите са доста надценени и хората не трябва да им робуват. „Не се нуждая от скъпоценен камък като доказателство, че някой ме обича”, твърди калифорнийката.

Мъдрецът на Лукас бил отстранен след операция от зъболекар на млади години, защото му създавал проблеми. Баща му го запазил и му го изпратил по пощата, за да бъде монтиран в пръстена. Двойката ще бъде венчана по-късно тази година в Лас Вегас от двойник на Елвис Пресли.

Източник: БТА