/ Guliver/Getty Images
Кание Уест и съпругата му Ким Кардашиян уважиха сватбата на рапъра Ту Чейнз и дългогодишната му приятелка Кеша Уорд.

Екстравагантната церемония, в която бе включен дори бял тигър, се състоя в имението „Джани Версаче” в Маями на 18 август.
 
Рапърът Ту Чейнз се ожени (СНИМКИ)
 
Опитът на 41-годишният Кание за модна оригиналност обаче предизвика повече усмивки и тънки подигравки от потребителите в социалните медии.

На снимките от тържеството се вижда, че елегантния си иначе костюм, дело на дизайнера Върджил Абло за Louis Vuitton, рапърът е съчетал с джапанки от собствената си колекция Yeezy.
 
Последователите му не пропуснаха да отбележат също, че музикантът дори не е подбрал правилния номер. Но пък го похвалиха, че е съчетал цветът им с костюма си. Впечатление им направи също, че Кание е без риза под сакото, но пък не е пропуснал чорапите.
 
Въпреки неодобрителните коментари обаче, няма да бъде учудващо, ако еклектичният избор, презентиран от музиканта, се наложи като моден тренд.

Кои са най-влиятелните хора в интернет според сп. „Тайм“?
 
Кание Уест е сочен за една на най-влиятелните популярни личности в интернет, през юни попадна в челото на селекцията на американското списание „Тайм”. Това е предпоставка скоро да се видят и негови модни подражатели.
 

Погледите на сватбата събра и съпругата му. Изборът Ким Кардашиян бе неонова зелена рокля от лак.
 
С тоалета си 37-годишната риалити звезда умело беше подчертала секси извивките, с които тя се гордее и никога не крие.

 

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук