Михаела Филева изненада последователите си в  Instagram с гореща снимка. 

Изпълнителката, която никога не е залагала на голотата, този път е качила кадър, на който е доста по-разсъблечена от обичайното. Ето защо много от феновете на певицата я похвалиха за дръзката публикация. Филева изглежда в чудесна форма. 

Трябва да се отчете, че снимката е много красива, в нея няма нищо прекалено или вулгарно. Вижте в канала "Красивите българки" във vbox7:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#braids

A post shared by MIHAELA (@mihaelafileva) on


Прическата на Михаела също се оказа център на внимание.

Красавицата, която наскоро празнува рожден ден, е сплела косата си на плитки – една прическа, която очевидно ще бъде сред актуалните фризури за това лято.

На 15 май Филева стана на 29 години. Тогава тя сподели красива своя снимка с балон, а към кадъра написа:

"Щастлива съм! Благодаря ви за страхотните пожелания, накaрахте ме да се чувствам изключително обичана. Прегръщам ви - всички заедно и всеки поотделно. Бъдете здрави, пазете се и почерпете някого с усмивка за мое здраве!".
 
По време на социалната изолация Михаела успя да споделя много неща с феновете си.

Тя разкриваше любимата си музика, книги и странични занимания, едно от които се оказа, че е започнала да изучава онлайн испански език. Ние сме сигурни, че в един момент Михаела ще ни зарадва с парче изцяло на испански, в което да разкрие не само певческите си възможности, но и какво е научила от испанския.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Преди точно една година, на този ден, заедно с целия ми екип, сбъднахме една от големите ми мечти - първия ми голям самостоятелен концерт! Десетки хиляди от вас също бяха там, съпреживяхме музиката и истинското споделено щастие. С огромна благодарност, че вече 9 години ме подкрепяте, днес ви каня на Watch Party на концерта във Facebook страницата ми. Ще сме отново заедно! Започваме в 19:30ч. ♥️ #Watchparty #concert #mihaelafileva #oneyearago #onthisday

A post shared by MIHAELA (@mihaelafileva) on