Меган Фокс се отказва от еротичните сцени заради синовете си
Меган Фокс се отказва от еротичните сцени заради синовете си / Guliver/Getty Images

Холивудската звезда Меган Фокс, която ще става майка за трети път, се отказва от филми със сексуални сцени.

Ако първоначално секссимволът смело приемаше предложенията за такива филми, сега майчинството променя представите й за добро, лошо, кариера и възпитание. Днес главното за звездата е да защити психиката на децата си, които един ден ще видят на екрана.

Очаква ли Меган Фокс трето дете (СНИМКИ)

"Не мисля, че синовете ми ще се справят с тази нелека задача - да прокарат границата между реалността и изкуството. За децата това винаги е психологически шок - да видят майка си на екрана", коментира актрисата.

Според Меган това е не само неин проблем, това е проблем на всички жени в Холивуд. "Може, разбира се, да се оправдаеш като другите и да кажеш, че просто си вършиш работата, все пак невъзможно е да изградиш стена между професионалния и личния живот на актьора. Животът размива границите между тях", споделя тя.

Меган Фокс е сред най-горещите звездни майки (ВИДЕО/СНИМКИ)

Меган е убедена, че подобни опасения и мисли изпитват и други звезди. И все пак повечето от тях не ги е грижа за границата между работата и личния живот, в който един ден ще им се наложи да обясняват на децата какво са правили на екрана.

Меган си дават сметка, че сама няма да извърши революция в съвременната култура и разбира, че отказът й да се снима в сексуални сцени може да навреди на кариерата й. Но трябва да защити децата си.

Източник: БГНЕС