Очаква ли Меган Фокс трето дете (СНИМКИ)
Очаква ли Меган Фокс трето дете (СНИМКИ) / Guliver/Getty Images

Актрисата Меган Фокс породи слухове, че очаква трето дете, демонстрирайки бременно коремче на изложението "Синемакон" в Лос Анджелис, съобщи Контактмюзик.

Меган Фокс е сред най-горещите звездни майки (ВИДЕО/СНИМКИ)

Без да се опитва да прикрие бъдещото си майчинство, младата актриса премина по червения килим в прилепнала по тялото рокля на Versace, съчетана с кожено яке.

Меган Фокс присъства на "Синемакон", за да промотира новия филм с нейно участие "Костенурките нинджа: На светло". Лентата излиза на екран през юни.

Новината за бременността на Меган Фокс е изненадваща за мнозина. Миналата година актрисата оповести раздялата със съпруга си, актьора Брайън Остин Грийн, с когото имаше връзка от 2004 г. и за когото се омъжи през 2010 г. През август 2015 г. Фокс подаде молба за развод, посочвайки като причина непреодолимите различия помежду им.

Меган Фокс се развежда

Раздялата обаче не попречи на Меган Фокс и Брайън Остин Грийн да поддържат добри отношения и да полагат съвместни грижи за двете си деца. Фокс и Грийн няколко са били забелязвани заедно в Лос Анджелис, с или без синовете си Ноа и Боди, отбелязва БТА.

Меган Фокс стана майка на още едно момченце

Очаква ли Меган Фокс трето дете (СНИМКИ)
netinfo