„Въпреки натоварената програма и репетициите в шоуто, тази вечер ще празнувам с близките ми хора. Цветница е прекрасен празник!“, заяви именичката Марги Хранова по време на гостуване в "Събуди се" по Нова телевизия.
 
Голямата българска певица сподели, че предизвикателствата продължават да ѝ дават възможност за преоткриване и необикновени преживявания.

Поредна вечер на изненадите в „Като две капки вода“
 
„Когато ме поканиха в „Като две капки вода“, мислех доста време, тъй като аз съм певица, а шоуто е за преобразявания. За всички тези години на сцената гласът ми е станал твърде разпознаваем, но въпреки това се опитвам да влизам напълно в имитaцията“, сподели Марги, допълвайки, че най-голямото забавление всъщност е в гримьорните по време на подготовката на участниците.   
 
Утре вечер от 20:00 ч. по NOVA зрителите ще видят нова доза шеметни преобразявания.

Златка Райкова
netinfo


Златка Райкова получи предложение за брак в ефир (ВИДЕО)

Златка Райкова ще се преобрази в младата R&B дива – Гери-Никол. За да бъде автентична имитацията през последната седмица двете имаха възможност да репетират заедно и да усъвършенстват бунтарския стил отличаващи движения.
 
Софи Маринова на свой ред набляга на движенията на Краля на поп музиката - Майкъл Джексън.
 
„Вече имах танци в шоуто, но движенията на Майкъл Джексън са едно от най-важните неща в появата му, освен гласа, разбира се. Ще трябва да се постарая още повече, защото тук и балетът не може да ме спаси!“, шегува се певицата. 
 
Борислав Захариев ще настрои зрителите на романтична честота с Елвис Пресли, а Константин ще покаже умения в италианския език с Адриано Челентано.

Гери Никол
netinfo

Гери-Никол ще се появи с хаотичните движения и визията на PSY.

Марги Хранова ще бъде големия Елтън Джон, а Славин ще влезе в образа на един от братятата в незабравимата група Bee Gees.

Иван Юруков ще обуе високите токчета за емблематичната българска певица Силвия Кацарова.
 
Следете Facebook страницата на предаването и сайта на предаването за актуални новини. За повече видео материали следете канала на „Като две капки вода“ във Vbox, а целите епизоди на предаването гледайте в NOVA PLAY.