Виктория Бекъм е не само една от най-известните дизайнерки в света и съпруга на Дейвид Бекъм, но и жена, която определено разбира от доста неща, свързани със здравословното хранене.

Съвсем скоро Виктория разкри какво обядва и всъщност каква е една от малките ѝ тайни, за да има прекрасна кожа. Каналът "Храна и тренировки с любов" във vbox7 разказва:

Бекъм сподели в стори в Instagram своята здравословна и минималистична порция обяд, като сравни ястието си с нездравословния и калоричен избор на сина си Ромео, който беше заложил на бургер и пържени картофки.
Обядът на Виктория се състои от нарязано авокадо, пушена сьомга и лимон. Госпожа Бекъм и преди е споделяла, че авокадото е една от любимите ѝ храни и че хапва по няколко всеки ден. Къде е тайната тук, ще се запитате вие, а всъщност тя е точно пред очите ни - хубавата храна е важен фактор, за да имаме прекрасна кожа. Модната икона е коментирала факта, че поддържа здравословна диета, с чиято помощ тя запазва свежия тонус на тялото и кожата си.

Певица, майка и моден диктор – Виктория Бекъм през годините (ГАЛЕРИЯ)

Виктория предпочита здравословни, балансирани ястия, но тя не включва никакви млечни продукти. Доста експертите са казвали, че авокадото подобрява вида на кожата. В сьомгата пък има Омега-3 мастните киселини, които също спомагат да се поддържа младежката кожа.

През 2018 г. Виктория сподели в Инстаграм, че се опитва да хапва морска храна – прясна риба или морски дарове всеки ден, припомнят от списание HELLO.

За закуска Виктория обича чай с лимон или две супени лъжици ябълков оцет с вода. След това обикновено хапва смути с бадемово мляко, плодове и мюсли. Тя обича да смесва също киви, ябълки, спанак, лимон, броколи и чиа семена, а с такова смути остава за по-дълго време сита.