/ БГНЕС
Мадона определи строги правила за феновете си, ако не искат да бъдат изхвърлени от концертите й, информира „Дeйли Стар“.

„Ако някой използва мобилен телефон на концерти ми, ще бъде изхвърлен от концертната зала“, каза Мадона в изявление по повод 14-ия си студиен албум със символичното име "Madame X".

Мадона отложи турнето си с няколко дни

Певицата иска да направи на турнетата си възможно най-доброто, затова този път стигна до крайности.

„Използването на мобилни телефони, смарт часовници, камери и подобни устройства няма да бъде позволено по време на концертите. Трябва да резервирате мястото си предварително, за да влезете в сградата, а след като билетите ви заради мобилни телефони са анулирани, няма да можете да ги използвате“, се казва в изявлението.

Мадона рекламира новия си албум с голи гърди (СНИМКА)

Мадона ще ангажира компанията „Yondr“, която ще осигури заключващи се чанти за телефон, които могат да бъдат отключени след концерта.

Някои фенове са се съгласили с молбата й, вярвайки, че певицата иска концертът да бъде „почувстван“, а не постоянно да се гледа в телефона.

Мадона - жената, която доказа, че възрастта не е грях (СНИМКИ)

Наскоро Мадона се оплака от вредите, нанасяни от мобилните телефони, вярвайки, че те са я раздалечили с децата й. Синът й Дейвид беше лишен от телефона си, защото, както казва тя, децата й са били обсебени от снимките на други хора и са започнали да се сравняват с тях.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БГНЕС