Любимата секс поза разкрива тайни за характера му
Любимата секс поза разкрива тайни за характера му / Thinkstock/Getty Images

И мъжете, и жените имат своята любима секс поза, която им носи най-силно удоволствие. Позите обаче могат да разкрият немалко неща за характера на мъжете. Ето защо представяме следните 5 най-популярни секс пози, разкриващи нещо повече за партньора ви.

Мисионерска поза

Мисионерската поза е класика и е винаги успешна. Ако това е любимата поза на партньора ви, това значи, че той е човек, който иска да играе на сигурно и не обича големите промени. Но той е и много емоционална личност, която се наслаждава на страстта, докосването и прегръдките. Тази поза позволява много близък контакт лице в лице и точно затова е интимна и винаги съпроводена от силни чувства.

Кучешка поза

Мъжете обичат тази поза повече от жените. Ако това е неговата любима поза, знайте, че имате работа с мъж, който обича да доминира и да бъде лидер във всяка сфера - професионална, лична и интимна. Освен това тази поза е характерна за страстни и енергични мъже, които знаят какво искат и как да го получат.

Поза 69

Тази поза позволява еднакво удоволствие и за двамата партньори, а най-много я обичат онези мъже, които са много внимателни. Те са много чувствителни и сравнително свободни. Те се наслаждават на женската компания и искат да бъдат с жена, за която са готови да направят всичко. Освен това тези мъже искат забавления, но и спокойни страстни вечери с личност, която смятат за близка и интересна.

Поза ездачка

При тази поза жената седи върху мъжа и точно затова е много интересна за онези мъже, които са много открити и директни. Те са наясно със себе си и с желанията си и точно затова не се срамуват да изкажат чувствата си. Тези мъже се наслаждават на страстта и женската красота и често обичат да експериментират.

Поза лъжичка

Тази поза позволява голяма близост между партньорите и точно затова голяма част от тях я предпочитат. Ако това е любимата му поза, тогава сте във връзка с мъж, на когото можете да вярвате и е готов за свое семейство. Авантюрите не са му фетиш, тъй като той се чувства по-добре в позната и сигурна среда. Не забравяйте обаче, че тази поза се практикува и от мъже, които са по-мързеливи и правят всичко с половин енергия.

Сравнете цените на еротични аксесоари тук

Източник: БГНЕС