Луна беше принудително отстранена от Big Brother: Most Wanted само пет дни преди големия финал на шоуто. Певицата прояви физическа агресия към своите Съквартиранти, а с тези си действия наруши най-важното правило за живот в Къщата.

Какво точно се случи в най-известната Къща, за да доведе до тези екстремни събития, ще разберем в дейли епизода утре вечер от 21:00 часа по NOVA.

Най-търсените звезди: Съквартирантите в Big Brother: Most Wanted (СНИМКИ)
 

Джино, Динко, Людмила и Зорница събраха най-голям брой отрицателни точки и са застрашени от изгонване след последните номинации.
 

Всеки Съквартирант на живо посочи най-достойния и най-недостойния за победа сред тях, а Коцето, Фънки и Светлана станаха сигурни финалисти, събирайки положителния вот на останалите.
 

На извънреден лайв този петък още един ще се раздели с шоуто, а останалите шестима ще се борят за мечтаната титла на финала в понеделник, 11 декември.
 

Всички подробности за Съквартирантите, актуални новини и ексклузивни кадри от риалити шоуто може да откриете в сайта на Big Brother: Most Wanted и на официалната страница на Big Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox.

За още любопитни новини харесайте страницата ни във Facebook тук