Преди време певицата Симона Загорова уверено заяви в телевизионно интервю, че няма мъж до себе си, а е влюбена единствено в живота. Но явно положението се е променило динамично, като извънредните мерки, въведени от генерал Мутафчийски. Симона Загорова е влюбена и дори показа любимия мъж. Вижте в канала "Music Virals" във vbox7:
 
Профилът на момчето е заключен, но коментарът под снимката в профила на Симона е - "обичам те". От снимката става ясно, че двамата спазват препоръките за социална дистанция, тъй като колажът е съставен от две снимки, видимо правени на селфи камери.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Здравейте! Благодаря на всички, които са ме последвали в социалните мрежи! Днес споделям с вас една много любима песен. Световен хит, който докосна сърцето ми! “Shallow” специално за всички мои фенове. Благодаря ви за подкрепата и огромния интерес към мен и моето творчество! Нямам търпение отново да се видим, отново да се кача на сцената и в най- скоро да ви представя новите проекти, които подготвям! Обичам ви! ❤️ Изпълнението на “Shallow” можете да намерите в: Instagram: simonazagorova21 Facebook: Simona Ilieva Zagorova Facebook Official Page: Simona Zagorova Official

A post shared by 🎙 𝓢𝓘𝓜𝓞𝓝𝓐 𝓩𝓐𝓖𝓞𝓡𝓞𝓥𝓐 🎙 (@simonazagorova21) on


"Любов по време на карантина" пък е написала усмихнатата Симона, като дори е сложила хаш таг love.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ново видео в официалния ми канал в YouTube “Simona Zagorova Official” [Link In BIO] Време е за тренировка вкъщи.Реших да ви покажа моите любими упражнения, които правя у дома. ➡️В началото на тренировката загрявам с колело или кростренажор за 10-15мин. ➡️Всяко едно упражнение разделям на 3 серии по 20 повторения. ➡️Накрая завършвам с кардио колело или кростренажор за 40-60мин.

A post shared by 🎙 𝓢𝓘𝓜𝓞𝓝𝓐 𝓩𝓐𝓖𝓞𝓡𝓞𝓥𝓐 🎙 (@simonazagorova21) on


В интервюто, в което заяви, че е влюбена в живота, Симона Загорова говори за връзката си със Симеон - предишният ѝ сериозен приятел. Тогава тя си пожела любов, каквато е имала с него.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

4-ти ден вкъщи 🤗😂💋 #StayHome

A post shared by 🎙 𝓢𝓘𝓜𝓞𝓝𝓐 𝓩𝓐𝓖𝓞𝓡𝓞𝓥𝓐 🎙 (@simonazagorova21) on


Връзката на Симона и Симеон продължи 3 години, като двамата се разделиха емоционално и като зрели възрастни хора. Въпреки че и двамата бяха едва 20-21-годишни. Симона обаче заяви, че двамата са в прекрасни приятелски отношения.