Симона Загорова е едно от обещаващите имена в българската музика. Въпреки сянката на именитата си майка, тя успява с невероятен замах да изгради свой собствен стил и марка. Каналът "Cool Kids" във vbox7 разказва:
 
Така например в последната си песен тя е и автор. Просто защото никой не може да разбере един човек, както самият той себе си.
 
Пред камерите на "На Кафе" Симона призна, че от малка харесва поп-фолка, а впоследствие е учила и поп и джаз пеене, което предопределя микса на стилове, който демонстрира в последно време. Освен това, както ние всички знаем, границите между жанровете са толкова размити в последно време.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

That place will be always in my heart ❤️

A post shared by 🎙 𝓢𝓘𝓜𝓞𝓝𝓐 𝓩𝓐𝓖𝓞𝓡𝓞𝓥𝓐 🎙 (@simonazagorova21) on


Съвсем наскоро Симона навърши 23 години, като купонът беше в Гърция с близки и приятели. Оказва се, че Симона вече е напълно самостоятелен човек.
 
Тя работи, има участия по заведения, прави сама своите песни и дори сама е купила автомобила си. Единственото нещо, в което не е сама, а с майка си, е съжителството, но Симона загатна, че и това може скоро да се промени.
 
Певицата коментира и неприятна история от лятото, в която студент от турски произход, но с азербайджански мобилен номер ѝ хакна профилите в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Earlier Yesterday #Birthday #23🎂

A post shared by 🎙 𝓢𝓘𝓜𝓞𝓝𝓐 𝓩𝓐𝓖𝓞𝓡𝓞𝓥𝓐 🎙 (@simonazagorova21) on


Това всъщност се случи цели два пъти, като сумите, които ѝ е искал са били различни. Едната от тях - 350 евро. Симона обаче не се поддала на изнудването и вече има трети профил в социалната мрежа.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук