Симона Загорова
Симона Загорова / Дарик Радио
Какво по-хубаво от това да си на 23 г., да имаш успешна кариера, да си заобиколен от приятели и да се разбираш повече от прекрасно със семейството си?

Вероятно именно такава е равносметката на певицата Симона Загорова, която навърши 23 години в началото на седмицата. Талантливата Симона, която тръгна по стъпките на майка си, празнува с приятели в Гърция. Вижте в канала "Cool News" във vbox7"
 
Празникът беше отбелязан подобаващо в гръцкото градче Неа Перамос в компанията на приятели. Сред гостите бяха и майка ѝ, поп-фолк певицата Глория, както и гримьорът Мис Бони.
 
Изборът на дестинация за рождения ден не бива да ни изненадва, тъй като през по-голямата част от лятото и Глория, и Симона Загорова събираха слънчев тен именно в съседна Гърция.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Earlier Yesterday #Birthday #23🎂

A post shared by 🎙 𝓢𝓘𝓜𝓞𝓝𝓐 𝓩𝓐𝓖𝓞𝓡𝓞𝓥𝓐 🎙 (@simonazagorova21) on


"Пожелавай си, дерзай и сбъдвай всяко свое желание, защото съдбата обича смелите! Честит 23 -ти рожден ден мила Мони", пожелава ѝ Глория.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Честит рожден ден,мило мое ! 🎉🎂♥️ 30/09/96

A post shared by G L O R I A ❤️🎼 (@gloria_bulgaria) on


Под това пожелание пише и колежката на Глория, Емилия. Много здраве,силна любов, неизмерно щастие и много, много музика, пожелава тя на Симона.
 

Самата Симона Загорова наскоро "започна" на чисто в Instagram, тъй като профилът ѝ неколкократно стана жертва на хакери.
 
Въпреки това календарът ѝ е пълен с участия, а преди 2 месеца записа и песен с Гъмзата.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук