Преди време певицата Симона Загорова пропътува над 2000 км, за да изненада баща си, Илия Загоров, за рождения му ден. Тогава стана ясно, че изненадата не е никак режисирана, а това си личеше по сълзите на лицето на Загоров. Вижте какво споделя певицата за работата, бившия си и бащината любов в канала "Най-яките мацки" във vbox7:
 
Баща и дъщеря са изключително близки и връзката им не е само семейна, но и професионална. Оказва се, че Илия Загоров ще бъде част от нови проекти на певицата. Нещо повече - в интервю той призна, че се възхищава на дъщеря си, на нейната енергия и таланта, който има. Самият той признава, че урокът, който е научил наскоро е, че човек трябва по-често да бъде с близките си. Независимо дали в добро или в зло.
 
А на въпроса дали е влюбена, Симона Загорова заяви, че е влюбена в живота. Но пък после уточни, че няма мъж до себе си. Въпреки това младата певица си пожела любов, каквато е имала с единствения човек, с когото е била във връзка - Симеон.
 
Връзката на Симона и Симеон продължи 3 години, като двамата се разделиха емоционално и като зрели възрастни хора. Въпреки че бяха едва 20-21-годишни. Симона обаче заяви, че двамата са в прекрасни приятелски отношения.

Илия Загоров сподели, че винаги ще ревнува дъщеря си, но пък тя заяви, че тази ревност е "готина", защото обича да усеща някой, който да пази гърба ѝ и винаги да я защитава.