Няколко поколения деца отраснаха, гледайки оригиналните продукции на Дисни. Тези филми и сериали откриха таланта на не една или две звезди. За някои от тях може би сте забравили, че пътят им към звездна кариера започна именно от филмите на Дисни. Какво се случва днес с едни от най-популярните пораснали деца на Дисни? Отговор ни дава каналът на Цветелинка Цветанова във vbox7.

Ще ги познаете ли: 14 малки звездни дами, които се превърнаха в красиви жени (СНИМКИ)

Всички тийнейджърки въздишаха по Трой Болтън. Звездата на Зак Ефрон изгря в трите части на филма „High School Musical“ в ролята на капитана на баскетболния отбор „Дивите котки“ - Трой.

11 деца актьори, които пораснаха твърде бързо

Благодарение на него все още на въпроса: „Кой е отборът?“ отговаряме: „Дивите котки!“. Днес Зак е носител на десетки филмови награди, партнира си с актьори като Джон Траволта, Денис Куейд, Мишел Пфайфър и много други.

„Раздвижи се“- сериалът, заради който цяло едно поколение мечтаеше да танцува толкова добре, колкото го правеха Сиси и Роки. В главните роли на двете приятелки влязоха Бела Торн и Зендая. След сериала кариерата им тръгна нагоре като и двете участват в редица филми, предавания и реклами.

Колко бързо пораснаха Дисни принцесите (СНИМКИ)

Селена Гомез е една от най-успешните звезди, чиято кариера е започнала от продукции на Дисни. Тя става известна след участието си в сериала „Магьосниците от Уейвърли плейс“, има и малки роли и в други от продукциите на Дисни. По-късно участва във филми като „Монте Карло“, „Купонджийки“ и „Да разлаем съседите още веднъж“, паралелно с това развива кариера и в музикалната индустрия.
Днес познаваме Деми Ловато по-скоро като певица, а не толкова като актриса. Нейната кариера обаче тръгва устремно нагоре след участието ѝ във филма на Дисни – “Camp rock“. Тя изиграва и главната роля в „Съни на алеята на славата“. След края на актьорската си кариера, Деми започва да работи активно върху създаването на музика, като дори е поканена за съдя на американския The X factor.