Лятото вече "чука на вратата"
Лятото вече "чука на вратата" / Thinkstock/Getty Images
Лятото вече "чука на вратата" и дамите трескаво търсят бански костюми, с които да привличат погледите на плажа. В търсене на нови и грабващи решения, американска фирма е стигнала твърде далече с предложението за цял бански костюм, изобразяващ космати мъжки гърди, пише в. "Дейли мирър".

Вижте и „голите дънки“, за които всички говорят (СНИМКИ)

Естествено, офертата изглежда доста странно върху стройна и идеално обезкосмена блондинка, признават от сайта Beloved Shirts.

Дънки разпалват въображението с един замах (СНИМКИ)

Ако все пак решат, че непременно трябва да притежават точно този бански костюм, дамите трябва да приготвят сумата от 44,95 долара. Нестандартният плажен тоалет се предлага в размери от XS до XXL и в различни нюанси на телесния цвят. Така мераклийките могат да изберат най-подходящата тоналност, открояваща "косматата им гръд". И ако това не е достатъчно, банският костюм е с косми и на гърба.

От фирмата не крият, че и самите те нямат обяснение защо им хрумнало да предлагат подобен продукт. В публикация в Instagram онлайн търговците пишат: "Тагнете някой, който има нужда от този бански костюм. Какво, по дяволите, направихме?"
Постът на компанията незабавно е бил "наводнен" от коментари на потребителки, които досега са живели в неведение, че им трябва подобно "нещо", но са склонни да се разходят с него на плажа.

"О, да, определено се нуждая от това", пише заинтригувана дама. "Този бански ще ми стои страхотно", откликва друга.
БТА