/ Guliver/Getty Images
Звездата от филма "Спектър" Бен Уишоу сподели, че снимките на 25-ия филм за Джеймс Бонд вероятно ще започнат по-късно тази година, съобщи Контактмюзик.
 
Кой е най-добрият Джеймс Бонд през годините?

Уишоу, който е в образа на Кю в "007 координати: Скайфол" и се готви отново да изпълни същата роля в новия филм, обаче отбеляза, че босовете, които стоят зад филмовата поредица, не са оповестили нищо ново по повод предстоящия филм.
 
"Смятам, че е планирано филмът да се появи по екраните следващата година, така че до края на тази година ще трябва да се заснемат някои сцени", поясни актьорът. "Макар досега всичко да е изненадващо спокойно, това е начинът, по който нещата често се осъществяват", призна още той.

Следващият Бонд ще бъде по екраните през 2019-а
 
Персонажът му Кю е гениалният изобретател на специални джаджи за Бонд. Кю се появява в 21 от 24-те филма за агент 007, като отсъства единствено в "Живей, а другите да умрат", "Казино роял" и "Спектър на утехата". Ролята е изпълнена от няколко актьори, сред които Дезмънд Луелин.
 
Актьори искат Тарантино да режисира следващия "Бонд"

От 1963 г. до 1999 г. той е бил в образа на Кю във всички филми, с изключение на един. След смъртта на Луелин през 1999 г. ролята е поверена на Джон Клийз, който се е снимал в два филма заедно с Пиърс Броснан.
БТА