Според в. Ню Йорк таймс е сигурно, че Даниел Крейг отново ще се превъплъти в Бонд, въпреки че преди това казваше, че е решен да не го прави.
Според в. Ню Йорк таймс е сигурно, че Даниел Крейг отново ще се превъплъти в Бонд, въпреки че преди това казваше, че е решен да не го прави. / Guliver/Getty Images
Още не е ясно и кой режисьор ще се заеме с "Бонд 25"
Най-после е потвърдена датата на излизане на голям екран на следващия игрален филм с главен герой Джеймс Бонд, който е с работно заглавие "Бонд 25".

Засега не е потвърдено, че ролята на супер шпионина Бонд отново ще е поверена на Даниел Крейг.

Даниъл Крейг възнамерява да се завърне в ролята на Джеймс Бонд

Не е ясно и кой режисьор ще се заеме с "Бонд 25", а сценарият се пише от носителите на британската кино награда BAFTA Нийл Първис и Робърт Уейд, които са сценаристи и на предишните шест филма, последният от които е "Spectre" (2015). Продуценти отново са Барбара Броколи и Майкъл Уилсън.

Кои са претендентите за следващия Джеймс Бонд

Според в. "Ню Йорк таймс" е сигурно, че Крейг отново ще се превъплъти в Бонд, въпреки че преди това казваше, че е решен да не го прави.

Режисьорът на "Spectre" и "Skyfall" (2012) Сам Мендес едва ли ще направи трилогия, тъй като е започнал работа по трилъра "The Voyeur's Motel".

Ще стане ли Джеймс Бонд чернокож или гей?

Има вероятност режисьор да бъде Кристъфър Нолан, който беше казал за Playboy, че е готов да приеме предизвикателството.

Ако все пак следващият Бонд не е Даниел Крейг, букмейкърите приемат залагания за няколко актьори, сред които са Идрис Елба, Том Хидълстън, Деймиън Люис, Том Харди, Ейдън Търнър, Джак Хюстън и Джеймс Нортън.
БГНЕС