Кои са претендентите за следващия Джеймс Бонд
Кои са претендентите за следващия Джеймс Бонд / Thinkstock/Getty Images

Сп."Тайм" състави списък на актьорите и актрисите, които могат да изпълнят главната роля в следващия филм за суперагента Джеймс Бонд.

Изданието използва проста система за изчисляване. За произход, възраст, подобни филми в киното, брой на екранните убийства и романтични връзки 3800 актьори са получили от 0 до 4 точки. Лидер с четворки във всички категории се оказва 42-годишният актьор Джъд Лоу.

На второ място с 19 точки е Юън Макгрегър. А на трето неочаквано се озовава актрисата Кейт Бекинсейл. Тя изпреварва Крисчън Бейл и Колин Фарел.

Новият филм за Джеймс Бонд "Спектър" постави рекорд в британския бокс-офис с приходи от 41 милиона лири през първата седмица по екраните, припомня в. "Мирър". Той излезе по кината и в Холандия, Финландия, Норвегия, Швеция и Дания. Приходите на филма в тези държави са 51 милиона лири.

Ролята на агент 007 в "Спектър" изпълнява Даниъл Крейг под режисурата на Сам Мендес. Във филма участват също Кристоф Валц, Наоми Харис, Бен Уишоу, Андрю Скот, Леа Сейду, Моника Белучи.

Твърди се, че за Даниъл Крейг това ще е последно участие в поредицата за агент 007.

Източник: БТА