/ Gulliver/Getty Images
Говорителка на президента на САЩ Доналд Тръмп Кейли Макенани този път изненада всички модни критици с цвета на тоалета си.

Gulliver/Getty Images


32-годишната красавица говори на първия си брифинг в Белия дом на 1 май. При първите й публични прояви тя беше доста внимателна с избора на дрехите си. Залагаше на класически цветове като черно и бяло, изпъкваше с деловия си стил.

Gulliver/Getty Images


От скоро обаче се забелязва промяна в начина й на обличане. Лятото определно повлия на цветовия подбор на дрехите й и сега тя избира по-дръзки цветове. Дори захвърли костюмите, с които първоначално се обличаше и сега не оставя роклите.

Gulliver/Getty Images


Вчера успя да озадачи всички като облече рокля в топлата гама. Оранжевото винаги предизвиква вълнения в модната индустрия, защото цветът може да бъде много успешен, но облечени с дрехи в този цвят, може да покажем много от недостатъците на тялото. За щастие на Макенани няма от какво да се тревожи, има перфектно тяло, което засега само подчертава чрез цветовете на дрехите си и все още не смее на рискува с по-провокативни тоалети.

Gulliver/Getty Images


Кейли веднага успя да наложи своя стил - както в политиката, така и в начина си на обличане.

Gulliver/Getty Images

 

И още:

Красавицата Кейли Макенани - новият глас на Белия дом (ГАЛЕРИЯ)

Тръмп се обгради с още една красива жена - Кейли Макенани блести в Белия дом (ГАЛЕРИЯ)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук