Първите летни дни са точно зад ъгъла и прокрадващите сред дъждовните облаци слънчеви лъчи напомнят за магията, която ни предстои. Телата ни започват да дишат, душите ни се събуждат за нови емоции... Как може да съществуват хора, които не харесват лятото?

Това е сезонът на любовта, а и няма как да не признаем и пред вас - най-хубавите ни мигове са били съпроводени от чаша бяло вино на плажа. Искаме да ви подготвим и предупредим какво може да очаква всяка една зодия през летния сезон.

Овен 

Ти ще имаш няколко човека в обсега на „радара“ си това лято. И въпреки че не търсиш обвързване и се наслаждаваш максимално на свободата, има един човек, който нямаш нищо против да видиш отново. Не го изпускай.

Мимолетни ли са летните свалки? (ВИДЕО)

Телец

Подготви се да бъдеш хвърлена директно към седмото небе това лято. Емоциите ще бъдат хубави, миговете красиви, а спомените незабравими!

любов
iStock/Getty Images


Близнаци

Лятото ти може би няма да е  най-вълнуващото, що се отнася до връзки. И как  да бъде иначе, когато умът ти не е фокусиран върху взаимоотношенията и среща с хората, а по-скоро върху целите и кариерата ти. Но ненадейно ще откриеш някой, който те разбира, подкрепя те и стои зад гърба ти изцяло. Не ги изпускай, щом разбереш, че това е човекът.

Любовната поговорка за твоята зодия (ВИДЕО)

Рак

Ще имаш сексуална закачка, на която не възлагаш големи надежди. Но това не значи, че тази закачка няма да продължи и през следващите сезони, просто трябва да покажеш сериозни намерения.

секс
iStock/Getty Images

Лъв

Това, което си помисли е, че проста закачка се превърна в нещо истинско, че ще продължи само през следващите няколко месеца. Но изобщо не е така. Това е много сериозно.

любов
iStock/Getty Images

Дева  

Иска ти се да откриеш своята половинка и горещото лято ще ти съдейства. Отивай на срещи. Виждай се с хора, опитвай. Твоят човек ще бъде достатъчно мъдър, за да дойде и да те сграбчи.

Везни

Може би всичко ще започне само като просто секс между познати или приятели. Може би ще се опиташ да отречеш факта, че имаш чувства. Но и двамата няма да имате успех с това. Емоциите ще излязат наяве през лятото и трябва да им се отдадеш.

Каква лятна визия ти подхожда според зодията? (ВИДЕО)

Скорпион

Лятото ще бъде горещо, но не само заради жегите, а и заради обекта на желанията ти, който е сякаш излязъл от приказките и те кара да летиш в облаците. Хвани момента!

среща
iStock/Getty Images

Стрелец

Колкото и да се страхуваш от думата "любов" и да я избягваш, това твое лятно момче има потенциал да бъде повече.

Трите зодии, за които 2019 година ще бъде незабравима (ВИДЕО)

Козирог

Ти винаги си имала стриктен план за живота си и как искат да ти се случват нещата, но това лято няма да върви по план, а това ще те обърка по възможно най-сладкия начин и ще постави пред очите ти мъж, който знае как да всява ред в хауса.

секс
ThinkStock/Getty Images

Водолей

Връзката ти ще премине на нов етап това лято и определено ще ти хареса как се развиват нещата. Ако си необвързана, не се отчайвай, очаква те ударна доза летни флиртове.

Трите зодии, с които любовта е истинска приказка

Риби

Страх те е от задълбочаване на взаимоотношенията, но това лято ще ти докаже, че в това няма нищо страшно, а напротив - можеш да се чувстваш напълно себе си в компанията на половинката си.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук