Остават броени месеци до настъпването на 2019 година.Въпреки че някои от нас все още не смеят да кроят планове, то други вече смело се опитват да предвидят следващите събития в живота си и планират да започнат нова работа, да завършат образованието си или да скрепят връзката си с брак.

нова година
ThinkStock/Getty Images

Със сигурност всеки очаква с вълнение да види какво ще се случи. И докато за едни годината няма да е особено щедра, то за други тя ще е повече от благодарна. За три зодии 2019 година ще бъде незабравима. Ето кои са те:

Телец

Тази година ще осъществите приключение, за което винаги сте мечтали, но все не са ви достигали финанси, кураж или свободно време. Най-сетне всички ваши липси ще са попълнени и най-после ще можете да грабите с пълни шепи от живота. 

Ще скочите в неизвестното с голямо вълнение и ще се пренесете на място, което сте виждали досега само в своите най-красиви сънища. Ще поемете много рискове, но и ще изживеете неповторими емоции, с каквито малко хора могат да се похвалят. За вас 2019 година ще е повече от вълшебна.

пътешествие
ThinkStock/Getty Images

Риби

Любов – това е думата, с която най-точно и бързо може да се опише вашата следваща година. Тези от вас, които са се страхували, че няма да срещнат обич, най-после ще открият своята съдбовна половинка. 

Да, това няма да се случи много лесно, но след много трудности и предателства ще открият човека, който ще ги накара да забравят за несгодите си. За обвързаните Риби годината също ще е важна, защото ще скрепят отношенията си и ще увеличат своето семейство с поне още един член.

Как се влюбва всяка една от зодиите (СНИМКИ)

Козирог

Дори и тези от вас, които са загубили вяра в своя късмет, през 2019 година ще се уверят, че чудеса съществуват не само в приказките и филмите, но и в реалния живот. Точно когато са загърбили всякаква надежда и са потънали в униние, ще се случи нещо, което ще ги накара да вдигнат гордо глава. Най-сетне Козирозите ще прегърнат една своя мечта и животът им ще се изпълни със смисъл.

любов
ThinkStock/Getty Images

И още:

Планирай 2019 според зодията си (ВИДЕО)

Три зодии ще открият любовта през 2019 година (ВИДЕО)

В какво се провали всяка зодия през 2018? (ВИДЕО)

Кажи ми коя зодия си, за да ти кажа кой те обича най-силно (ВИДЕО)

Трите зодии, чийто живот ще се промени коренно през 2019-а (ВИДЕО)

Сексуалната съвместимост според зодията (СНИМКИ)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук