Трите зодии, за които 2019 година ще бъде незабравима (ВИДЕО)

Остават броени месеци до настъпването на 2019 година.Въпреки че някои от нас все още не смеят да кроят планове, то други вече смело се опитват да предвидят следващите събития в живота си и планират да започнат нова работа, да завършат образованието си или да скрепят връзката си с брак.

нова година
ThinkStock/Getty Images

Със сигурност всеки очаква с вълнение да види какво ще се случи. И докато за едни годината няма да е особено щедра, то за други тя ще е повече от благодарна. За три зодии 2019 година ще бъде незабравима. Ето кои са те:

Телец

Тази година ще осъществите приключение, за което винаги сте мечтали, но все не са ви достигали финанси, кураж или свободно време. Най-сетне всички ваши липси ще са попълнени и най-после ще можете да грабите с пълни шепи от живота. 

Ще скочите в неизвестното с голямо вълнение и ще се пренесете на място, което сте виждали досега само в своите най-красиви сънища. Ще поемете много рискове, но и ще изживеете неповторими емоции, с каквито малко хора могат да се похвалят. За вас 2019 година ще е повече от вълшебна.

пътешествие
ThinkStock/Getty Images

Риби

Любов – това е думата, с която най-точно и бързо може да се опише вашата следваща година. Тези от вас, които са се страхували, че няма да срещнат обич, най-после ще открият своята съдбовна половинка. 

Да, това няма да се случи много лесно, но след много трудности и предателства ще открият човека, който ще ги накара да забравят за несгодите си. За обвързаните Риби годината също ще е важна, защото ще скрепят отношенията си и ще увеличат своето семейство с поне още един член.

Как се влюбва всяка една от зодиите (СНИМКИ)

Козирог

Дори и тези от вас, които са загубили вяра в своя късмет, през 2019 година ще се уверят, че чудеса съществуват не само в приказките и филмите, но и в реалния живот. Точно когато са загърбили всякаква надежда и са потънали в униние, ще се случи нещо, което ще ги накара да вдигнат гордо глава. Най-сетне Козирозите ще прегърнат една своя мечта и животът им ще се изпълни със смисъл.

любов
ThinkStock/Getty Images

И още:

Планирай 2019 според зодията си (ВИДЕО)

Три зодии ще открият любовта през 2019 година (ВИДЕО)

В какво се провали всяка зодия през 2018? (ВИДЕО)

Кажи ми коя зодия си, за да ти кажа кой те обича най-силно (ВИДЕО)

Трите зодии, чийто живот ще се промени коренно през 2019-а (ВИДЕО)

Сексуалната съвместимост според зодията (СНИМКИ)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук