Сигурни сме, че и вие като нас очаквахте това лято с много вълнение и сте готови да се насладите на всички съкровища, които носи със себе си. А един от най-креативните и приятни начини да отпразнуваме началото на нов сезон е като направим смела промяна във външния вид.

Естествено, всяка трансформация трябва да бъде поне малко обмислена и съпоставена с личните предпочитания на експериментатора. Тук астрологията идва на помощ, за да ви вдъхнови за нова лятна визия. Каналът "Видео хороскоп" във vbox7 ще ви помогне да се ориентирате в света на модата.

Овен

Червеното е твоят цвят, независимо от сезона. Експериментирай смело с нюансите и акцентирай върху главата си. Ключови думи: шапка, цветя, очила, забрадка.

Изберете цвят „жив корал“, за да сте модерни (ВИДЕО)

Телец

Ако трябва да опишем перфектната лятна визия на Телеца с една дума, тя ще е лукс. Висококачествени материи, елегантни силуети и тежки екстравагантни бижута около врата. Не е необходимо да инвестираш цяло състояние, достатъчно е да се снабдиш с кашмирен шал и минималистична рокля в земен цвят.

бижута
iStock/Getty Images

Близнаци

Съсредоточете всички идеи за декорации и аксесоари върху ръцете си. Време е най-после да се решите да купите онзи невероятен часовник, който съзерцавате тайно на витрината.

Какво ще виждаме навсякъде около нас през 2019? (ВИДЕО)

Рак

Ключовите цветови акценти са сребристо, бяло и сиво. Чудесен избор е V-образното деколте и плетивата.

Дамите от тези три зодии владеят магията на перфектния грим (ВИДЕО)

Лъв

Лъвът черпи енергия и вдъхновение от слънцето, затова подходящите цветове за него са златисто, оранжево и червено. Горещо препоръчваме на тази зодия да направи смела промяна във външния си вид (например нова прическа), за да се завърне отново под светлината на прожекторите.

мода
iStock/Getty Images

Дева

Подходящ избор са роклите с изчистените кройки, които ще те накарат да чувстваш свобода и прохлада. Заложете на по-екстравагантните чанти с много джобове, с които ще приковете всички погледи върху себе си.

Везни

Везните също като зодия Телец имат слабост към лукса и качеството, но за разлика от тях са привлечени към винтидж и ретро детайлите - кодът е дантелата, коприната и полата с волани от феерична материя.

винтидж
iStock/Getty Images

Скорпион

Подчертай мистериозния си чар с цветове като черно, лилаво и студени пепеляви тонове. Завърши визията със секси слънчеви очила с тъмни стъкла.

черна рокля
iStock/Getty Images

Стрелец

Очакват те много приключения и вълнуващи моменти това лято. Бъди подготвена с леки, дишащи материи и в никакъв случай не прави компромис с неудобни обувки.

сандали
iStock/Getty Images

Козирог

Знаем, че както винаги си заета с професионални ангажименти. Избери земни тонове и се самовъзнагради за положения труд с нов костюм или чанта с разчупена текстура.

Трите зодии, които прекарват най-много време пред огледалото (ВИДЕО)

Водолей

При Водолея винаги очакваме неочакваното. Той не робува на правилата и това лято би се чувствал напълно комфортно, като изненада всички с нестандартни летни ботуши или боти.

Риби

Тази зодия, също като Водолея, е добре да акцентира върху обувките, но в по-различна посока. Подходящи материи са велур, кожа и дори кадифе, а подметката нека винаги е равна. Ако си зодия Риби, това лято те очакват много вълнуващи нощи и дълги часове, прекарани в танци. Затова изключи от речника си изрази като "уморена съм", " става късно" и "нямам време".

Хитринки за добра визия, ако бързате сутрин (ВИДЕО)

И още:

Кралски стил с Кейт и Меган (СНИМКИ)

Модните престъпления, които не бива да правим (ВИДЕО)

5 модни тенденции, които започнаха от звездите (ВИДЕО)

Разкриха кои са перфектните цветове за първа среща

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук