Суетата е желанието да бъдем съвършени, да впечатлим другите с външен вид, грим или прическа. Но тя ни кара понякога да прахосваме толкова много енергия и сили за маловажни неща, като това да прекарваме часове пред огледалото в разкрасителни процедури. В това да поддържаш визията си няма нищо лошо. Има обаче зодии, които често злоупотребяват с това. Ето кои са те:

Овен

Представителите на зодията са кокетни и обичат да си угаждат, що се отнася до разкрасяването и хубавеенето. Техните уж десет минути пред огледалото стават поне половин час. Факт е обаче, че наистина умеят да се поддържат и винаги изглеждат забележително.

грим
ThinkStock/Getty Images

Близнаци

Близнаците  са суетни и много държат на визията си.  За тях тя е по-важна от всичко, често пъти дори от качествата на характера и затова  нерядко ще ви се случи да чуете представител на знака да коментира външността на хората.

Иконите на красотата: Топ 20 на най-красивите жени в историята

Скорпион

Определено те са една от най-красивите и магнетични зодии, изглеждат ослепително, но за целта влагат и доста време в тази мисия. Ако един Скорпион окупира тоалетката с огледалото, не разчитайте да си проправите място, по-добре си купете още един кът за красота, отделен от техния.

мода
ThinkStock/Getty Images


И още:

Трите зодии, които са с най-силна харизма (ВИДЕО)

Хитринки за добра визия, ако бързате сутрин (ВИДЕО)

7 съвета за 7 минути, за да изглеждате красиви

Трикчета за красота, които ще спасят всяка жена (ВИДЕО)

Най-странните трикове за красота в Instagram (ВИДЕО)

Жените прекарват 43 седмици от живота си в гримиране