Били Айлиш - такава, каквато не я познаваме
Европейските музикални награди на телевизия MTV за 2019 година се превърнаха в триумф за Били Айлиш. Американската певица спечели две награди – за най-добър нов изпълнител и за най-добра песен (за „Ba Guy“). Какво не знаем за поп сензацията Били Айлиш? Вижте в канала "Celebrity Box" във vbox7:

Как става известна

Както много музиканти от новото поколение, Били Айлиш също е открита случайно от големите музикални лейбъли. Преди да стане известна, тя се е занимавала с танци. Учителката ѝ я помолила да измисли песен, която брат ѝ да изпее, а тя да измисли хореография. Но брат ѝ решава, че може би е по-добре Били да изпее песента. След като я качват в Sound cloud песента започва да набира все по-голяма популярност, която не остава незабелязана от големите музикални компании.

Стилът ѝ на обличане

За разлика от останалите изпълнители, Били Айлиш носи дрехи, които са в пъти по-големи от телосложението ѝ. В интервю певицата споделя:

„ По този начин никой няма да ме съди как изглеждам“.

Болестта, от която страда

Певицата страда от синдромът на Турет. Това е неврологично заболяване, при което пациентът страда от двигателни и речеви тикове.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

thank u oscars for having mee

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish) on



Джъстин Бийбър е бил детската й любов

Певицата разказва в интервю, че когато е била на 12 г. е била влюбена в Джъстин Бийбър:

„Той беше първата ми любов. Бях влюбена в него, а в главата ми той също бе влюбен в мен“.

Семейството ѝ

Били Айлиш идва от артистично семейство. Майка ѝ Маги Беърд и баща ѝ Патрик О' Конъл са актьори, а брат ѝ Финиъс се занимава с музика.

Учила е вкъщи

Родителите на Били и Финиъс са избрали да не изпращат децата си на училище, а да пренесат образованието у дома. Тяхната програма е била изработена така, че фокусът на занятията да е върху музика и изкуства.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🥺🥺🥺

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish) on