Бланка Влашич
Бланка Влашич / Getty Images
Легендарната атлетка Бланка Влашич разбра от телевизията, че съпругът й Рубен ван Гюхт, който е белгийски журналист, й изневерява. При последното му включване в ефир от евро 2024 зад гърба му се виждаха женски крака на дама, която е в леглото на хотелската му стая. Той опита да прикрие краката й с чашата си за кафе, но целият свят разбира за случващото в Германия.

Тези дни Рубен е в Кьолн, където направи репортаж от Европейското първенство по футбол. Той говори на живо от хотелската си стая в предаването Weekwatchers на Радио 2 преди мача от Европейското първенство между Белгия и Румъния.
 

До момента Бланка Влашич не е реагирала. Хърватката се венча за Рубен ван Гюхт на 26 май 2022 г. Бланка има син от белгийския журналист, който се роди на 8 ноември 2022 г.

Преди Бланка, Рубен беше женен за Лорънс Ван Тонгерлу в продължение на 7 години и те се разведоха в края на 2021 г. Твърди се, че Рубен е изневерил на първата си съпруга с Шарлот Ван Лой. Говори се също, че Лоранс е изневерявал на първата си жена с настоящата си съпруга Бланка Влашич, съобщава белгийският портал voetbal24.be. Той никога не отговори на тези слухове.

През 2021 година Бланка Влашич сложи край на блестящата си кариера, в която спечели сребърен медал от Игрите в Пекин 2008 и бронз от Рио 2016. Личният й рекорд е 208 см - вторият най-силен резултат след световния рекорд на Стефка Костадинова от 209 см.

Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня
БГНЕС