Италиански фотограф вече предлага „Албум на развода”
Италиански фотограф вече предлага „Албум на развода” / netinfo

Италиански фотограф започна да предлага на брачните двойки, които се развеждат "албум на развода", информира БГНЕС. Тази оригинална идея хрумнала на Джани Фасолини, когато разбрал, че все повече хора около него се развеждат. Италианската статистика показва, че средният процент на разводи в момента е най-висок.

"Хората празнуват сватбата като един много важен момент от живота си. Защо тогава разводът да не е такъв момент”, пита риторично Джани. „Снимал съм толкова много годежи и сватбени церемонии през годините. Хората ми казваха, че снимките са много важна част от емоционалните спомени”, допълва той.

За новата си идея той разказва, че имал много колебания. „Но на шега предложих церемония на двойките за които знаех, че се развеждат. И успях. Някой от тях снимах как се ръкуват над листа хартия – документ за развода им, а някой как се целуват след успешното разтрогване на брака", разказва Фасолини.

Фасолини направил обява, в която предлага своите услуги, и веднага бил нападнат от желаещи да документират и със снимки развода си.