/ NOVA
Той завоюва мястото си в голямата игра след индивидуална битка срещу останалите членове на Храбрите
Компютърният специалист Мартин Кънев се присъединява  към отбора на Гордите след победа в индивидуален сблъсък с останалите членове на отлъченото племе на Храбрите. Цирковият акробат Александър Борисенко остана втори и се сдоби с имунитет, а състезателката по модерен петобой Изабела Здравкова завърши последна и е заплашена от изгонване на следващия племенен съвет на Червените.

NOVA

Войната на племената в “Игри на волята” продължи с битката на капитаните. Лидерите на трите отбора в лицето на Добрин, Калоян и Светлин се изправиха един срещу друг. Лидерът на Гордите Добрин получи контузия и не успя да завърши трасето, докато неговите опоненти се състезаваха рамо до рамо почти през цялото време. Капитанът на Дръзките Светлин се оказа по-сръчен в последната фаза на играта и записа своята първа индивидуална победа.

Радостта от пристигането на Мартин в Жълтото племе беше краткотрайна, след като той им сподели, че ще трябва да изпрати един в изгнание на Блатото още утре вечер.

NOVA

Гледайте следващия вълнуващ епизод на “Игри на волята” в сряда, 25 септември, от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за “Игри на волята” 6 може да откриете в сайта, както и в официалните  Facebook страницаInstagram профил и TikTok профил на предаването. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в Nova PlayVbox7 и YouTube.