Златан Ибрахимович е гост на прочутия фестивал в Санремо
Златан Ибрахимович е гост на прочутия фестивал в Санремо / БТА
Автомобилът, в който се возеше Златан Ибрахимович, претърпя автомобилна катастрофа на път към фестивала Санремо. В крайна сметка шведът спря мотоциклетист, който го закара на задната седалка до залата "Аристон".
 

Ибра, който е официален гост на фестивала на италианската песен, се появи в залата в третата вечер едва в 23 часа, съобщи АНСА. "След три часа спиране в колата, помолих шофьора да ме пусне да сляза“, разказа премеждията си Злататн. „Спрях мотоциклетист и го помолих да ме заведе до Санремо. Слава Богу, той се оказа тифозо на Милан!"

Самият "спасител" на Ибра - Франко Ночера, разказа за уникалното премеждие пред Радио Монте Карло: "Имах резервна каска, обадих се на жена ми и й казах "Сега ще придружа Ибра на Санремо", но тя изобщо не ми повярва".

Златан, който засне клипчето, за да покаже нагледно приключението си, добави: "Видях го, че не кара много добре и му предложих аз да карам, но той ми отказа!"
 

Накрая колоритният швед изтърси бисера: „Ако Златан не отива на фестивала, фестивалът отива при Златан!“ После Ибрахимович прегърна на сцената бившия сръбски национал, сега треньор, Синиша Михайлович, който призна, че е искал да вземе Ибра в Болоня.

Превод и редакция: DarikNews