/ NOVA
Гледайте модерната семейна драма от вторник до четвъртък в 20:00 ч. по NOVA
Нова порция горещи емоции очакват зрителите в сериала „Алея на славата“ от вторник до четвъртък от 20:00 ч. по NOVA. Дълбоко пазени тайни от миналото ще бъдат разкрити, а кухните на двата ресторанта „Алея“ и „Беарнез“ ще станат част от задкулисни игри и предателства, които ще бележат бъдещето на героите.

Али (Радина Боршош) и Милен (Мак Маринов) ще опитат да въведат нов ред и концепция в семейния ресторант на техните родители – „Алея“, но идеите им няма да срещнат очакваната реакция. Двамата ще преминат и през нов крах в отношенията си, след като случайно попадат на вечеря в ресторанта на шеф Лагадинов (Деян Донков) заедно с половинките си.

Междувременно топ готвачът на България е впечатлен от таланта на Али и ще направи няколко неустоими предложения към нея. Изненадващо шеф Лагадинов ще прекрачи прага на „Алея“, а Слави (Свежен Младенов) и Валентина (Маргита Гошева) ще останат шокирани. Каква е причината за посещението му в семейния ресторант?

Алея на славата
NOVA

Милен ще нагази още по-дълбоко в тъмните схеми на Пумпалов (Борислав Чучков), а подземният бос няма да му остави право на избор. Валентина от своя страна ще усети, че нещо нередно се случва в „Алея“. Дали подозренията й ще бъдат достатъчни да хване Милен в крачка или ще й се наложи да потърси подкрепа от друго място?

Какво ще доведе самотната майка и стриптийзьорка Тина (Радина Кърджилова) пред вратата на „Алея“? В каква ситуация и от кого ще бъдат хванати Слави и Марта (Ирина Жамбонас)? Какво ще се случи с Калина (Мария Сотирова) и съпруга й – Никола (Ясен Атанасов)? Защо зрителите ще станат свидетели на поредните спорове между Али и Теодор? – разберете тази седмица в новите епизоди на „Алея на славата“ от вторник до четвъртък от 20:00 ч. по NOVA!

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Алея на славата“ за актуални новини.
NOVA