/ Guliver/Getty Images
Гари Барлоу планира самостоятелно турне в началото на следващата година, защото обича да пее на живо, съобщи Контактмюзик.
 
46-годишният изпълнител на хита "Patience" се готви временно да изостави Марк Оуен и Хауърд Доналд от бандата "Тейк дет", за да изнесе поредица концерти във Великобритания през първата половина на 2018 г. Откакто "Тейк дет" се сформира отново през 2005 г., Гари бе на самостоятелно турне през 2014 г., когато изнесе 18 концерта, за да популяризира соло албума си "Since I Saw You Last".
 
Този път обаче няма да прави реклама на каквото и да било, а ще тръгне на турне, защото обича да пее на живо. "Гари обича концертите, те са неговата страст", заяви близък до него източник, цитиран от в. "Сън". "В началото на следващата година той няма ангажименти с "Тейк дет" и се готви да запълни тази празнина със самостоятелно турне. Той иска да пее в театри и зали, а не на стадиони", издава източникът.
 

Guliver/Getty Images


Барлоу предпочита малките зали, защото хареса шоуто на "Тейк дет" в зала Раундхаус в Камдън в северната част на Лондон през 2015 г. и бе впечатлен от акустиката в Операта в Манчестър, когато присъства на премиерата на включващия песни на "Тейк дет" мюзикъл "The Band" миналия месец.

Той неотдавна довери, че бандата има големи планове за честване на 30-годишнината от основаването й. Събититето ще бъде през 2022 г.
 

Guliver/Getty Images


В честването вероятно ще участват също Роби Уилямс, който ту се присъединява към нея, ту я напуска, и напусналият я Джейсън Ориндж. "Планираме да направим нещо, вероятно заедно с Роби и Джейсън", каза Барлоу.
БТА