/ NOVA
Първото му ексклузивно интервю може да гледате в подкаста “След Игрите”

Френският легионер Венци Цветков от Храбрите завърши последен в капитанската битка днес и отпадна от “Игри на волята”. Въпреки голямата си първоначална преднина, Венци не успя да се справи с финалния пъзел и напусна състезанието в изненадващия елиминационен сблъсък.

Победител в битката между лидерите на племената стана състезателката по борба от Дръзките - Магдалена. Втора завърши Анджела от Силните, която се движеше на последно място от самото начало, но бързата мисъл и точен мерник ѝ осигуриха оставане в надпреварата.

Индивидуално съревнование имаше и между изгнаниците от Блатото. Най-добра адаптивност към динамичното трасе показа акробатът Борисенко. Победата му спечели място в отбора на Дръзките. Последни завършиха баскетболистката Десислава и войникът Димитър, които получиха по един автоматичен номинационен глас.

Отпадналият лидер на Храбрите Венци ще даде своето първо интервю в подкаста “След Игрите”. Там, заедно с водещата Ваня Запрянова, той ще обсъди представянето си в предаването, как се е справил с глада и усамотението на Блатото, защо избра да играе срещу Кралев и кого смята за най-достоен победител.

Утре вечер предстои оспорвана номинационна битка, а един от Дръзките ще бъде изпратен в изгнание.

Гледайте премиерния епизод на “Игри на волята” в сряда, 23 октомври, от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за „Игри на волята“ 6 може да откриете в сайта, както и в официалните  Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването. Официалният подкаст на екстремното риалити „След Игрите можете да гледате в Nova Play, Vbox7 и YouTube.