Анджелина Джоли
Анджелина Джоли / Getty Images
На 12 октомври Анджелина Джоли се появи по улиците на Париж в напълно променен вид. Заради новата прическа и новия стил на обличане, мнозина не я разпознаха.

Анджелина Джоли е удължила престоя си във френската столица. Този път това решение няма нищо общо със Седмицата на модата, а звездата от филма "Господарка на злото" замени обичайните си визии на червения килим и бляскав имидж с неочакван нов стил. В момента снима в Париж.

Бившата съпруга на Брад Пит се появи напълно преобразена, разхождайки се с куче в града. Това беше изумителна поява, която даде повод за няколко не по-малко изумителни снимки, разкрити по-късно в социалните мрежи. Те оставиха шепа интернет потребители в недоумение.

Звездата от "Мистър и мисис Смит" в момента се разхожда по улиците на Париж, предлагайки предвкусване на предстоящия си игрален филм. На 12 октомври тя беше заснета да снима сцена в ролята си на Мария Калас за биографичния филм за гръцката оперна певица, режисиран от Пабло Ларен. След като се зае с живота на Джаки Кенеди през 2016 г. и принцеса Даяна през 2021 г., прочутият чилийски режисьор сега насочва вниманието си към оперната дива Мария Калас. Първа роля за Анджелина Джоли, която изисква няколко физически корекции.
 
Актрисата на практика е неразпознаваема. С посивялата си коса, вързана на кок, големи очила и костюм от туид, звездата остави някои интернет потребители смаяни. "Визията и прическата, наистина са я променили", "Можеш да я разпознаеш, но е вярно, че се е променила", бяха някои от коментарите.
 

Други пък се интересуваха повече от това да си представят Джоли след няколко години. "Представете си как ще изглежда след 10 години", "Поглед към нея в бъдещето": доста голям комплимент, като се има предвид елегантността на образа, който тя играе.

Филмът трябва да излезе по кината на 2 декември, което дава възможност на любопитните да открият на екрана една съвсем нова Анджелина Джоли.
БГНЕС