Принц Хари и Меган Маркъл
Принц Хари и Меган Маркъл / Guliver/Getty Images
Любовта между британския принц Хари и актрисата от САЩ Меган Маркъл постоянно дава храна на медиите. Наблюдателите дори прогнозират годеж през тази година. Годежът води до сватба, а бракът до потомство.

Красавицата, която открадна сърцето на принц Хари (СНИМКИ)

Как би изглеждало бебето на двойката? Вижте отговор на този въпрос във видеото:
35-годишната Меган Маркъл и 33-годишният принц Хари имат ясно изразени черти на лицето и интересно наследство, в резултат на което могат да се сдобият със "забележително" отроче.

Използвайки компютърен генератор, в. "Дейли експрес" дава представа как би изглеждало бебето на двойката.

Принц Хари и Меган Маркъл на сватба в Ямайка (СНИМКИ)

Компютърно генерираното отроче на пръв поглед не прилича поразително нито на Меган Маркъл, нито на принц Хари. При по-задълбочено взиране обаче се разпознават чертите и на двамата родители.
Бебето има близко разположените очи и тънките "ниски" вежди на принца. Устните му също са тънки, но с ясно изразен "купидонов лък" над горната устна, характерен за Меган Маркъл.

Принц Хари запознал Меган Маркъл с херцогиня Катрин и малката Шарлот

И Меган, и Хари имат високи скули и заострена брадичка - характеристики, които наследява и бебето.

Очите на отрочето са с лешниково кафяв цвят. Принц Хари има светлосини очи и е малко вероятно те да се унаследят от бебето, тъй като възлюбената му е с кафяви очи, които са доминантен белег.

Жените, които откраднаха сърцето на принц Хари (СНИМКИ)

Ушите на бебето са леко издадени напред като при принц Хари, но имат формата на тези на Меган Маркъл.

Принцът е известен с огнено червената си коса - белег, датиращ още от времето на крал Хенри Осми, но благодарение на тъмния кестеняв цвят на косата на актрисата е малко вероятно бебето да наследи "рижия плам" на баща си. Вместо това се очаква то да има коса с пясъчно кафяв цвят, която ще потъмнее с времето и ще заприлича на тази на Меган Маркъл.

Принц Хари защити приятелката си: Стига сексистки и расистки нападки!

Бебето също така няма да наследи бледия цвят с розов оттенък на бащината кожа. Маркъл, която е от смесено потекло, има приятен мургав цвят на кожата, който вероятно ще се прояви и при потомството ѝ.
БТА