Британският принц Хари е представил своята приятелка, актрисата от САЩ Меган Маркъл, на херцогинята на Кембридж Катрин и на племенницата си принцеса Шарлот, съобщават Контактмюзик и в. "Дейли експрес".

Принц Хари и Меган Маркъл на романтична среща в Лондон (СНИМКИ)

По-малкият син на престолонаследника принц Чарлз и звездата от сериала "Костюмари" се запознаха през май миналата година, докато Хари беше в Торонто, Канада, за да промотира параолимпийските игри Инвиктус 2017. През ноември 2016 г. двойката потвърди връзката си.

Отношенията помежду им стават все по-сериозни. След като преди време принц Хари се запозна с бащата на своята възлюбена, сега той я е представил на херцогинята на Кембридж Катрин и на 20-месечната си племенница принцеса Шарлот.

Меган Маркъл - холивудската красавица, която е на път да стане принцеса

Според сп. "Ю Ес уикли", което се позовава на неназован източник, срещата се е състояла на 10 януари в двореца Кенсингтън.

Херцогинята на Кембридж Катрин и принц Хари имат близка връзка и нееднократно са фотографирани да се забавляват заедно по време на официални ангажименти. Според таблоида "Сън" Хари е държал да представи Меган Маркъл на съпругата на брат си, която играе ролята на негова по-голяма сестра и майка, и запълва празнотата, останала след смъртта на принцеса Даяна.

Жените, които откраднаха сърцето на принц Хари (СНИМКИ)

Според публикациите принц Уилям, който се е запознал с Меган Маркъл преди два месеца, също е присъствал на срещата. Принц Джордж, по-големият син на херцозите на Кембридж, обаче я е пропуснал, тъй като по това време е бил на училище.

Източник: БТА